De advocatenassociatie

EMPIRE LAW FIRM is een vooraanstaande advocatenassociatie die een ruime waaier aan gespecialiseerde juridische diensten biedt aan zowel nationale als internationale cliënten.

Het kantoor heeft vestigingen verspreid in België, zo onder meer in Brussel en Gent. 
EMPIRE LAW FIRM is dan ook de uitverkoren legal partner van multinationals, kleine en grote ondernemingen, organisaties en overheden.  

Daarnaast beschikt EMPIRE LAW FIRM over een netwerk van buitenlandse advocatenkantoren voor een optimale internationale dienstverlening.

Het kantoor is opgericht door  Victor VandebeekJurgen GhoosWillie Dierick,  Jonathan Taelman en Werner NiemegeersElke vennoot is gespecialiseerd in een bepaald rechtsdomein van het ondernemingsrecht en verleent op professionele en meertalige wijze advies aan de cliënten zowel in het kader van onderhandelingen of bemiddelingen als in een gerechtelijke procedure.

 

Commercieel en creatief

EMPIRE LAW FIRM adviseert de meest aangewezen strategie en hanteert hierbij een realistische aanpak waarbij zij zich toespitst op de reële noden en wensen van haar cliënten met het oog op het realiseren van het doel. Zo kan het kantoor zelfs in complexe materies praktische en creatieve oplossingen op maat aanbieden.

Wederzijds vertrouwen en een langetermijnrelatie staan hierbij centraal.

 

Persoonlijke relatie en betrokkenheid

Het kantoor streeft naar een persoonlijke relatie met haar cliënten. De advocaten van EMPIRE LAW FIRM beschikken over verschillende specialisaties zodat zij onderling hun kennis en ervaring kunnen delen. Hierbij blijft de cliënt en de persoonlijke relatie centraal staan. 

Concurrentiële en transparante tarieven

EMPIRE LAW FIRM biedt haar diensten aan eerlijke en transparante tarieven. Er wordt steeds getracht om de erelonen en kosten onder controle te houden, dit in verhouding tot de waarde van een dossier. Het tarief wordt in onderling overleg vooraf vastgelegd volgens de aard en de complexiteit van een dossier, het belang, het al dan niet hoogdringend karakter ervan of, in voorkomend geval, het behaalde resultaat.

Aarzel niet om ons te contacteren betreffende uw juridische vragen.

Wij streven ernaar uw business legal partner te zijn.