top of page

Network Weekend: Toeristische rally - 28/29.3.2020

In samenwerking met de multi-merken autoclub H2H werd een toeristische rally georganiseerd doorheen het Eifel-gebergte met vertrek in het Radisson Balmoral Hotel te Spa en aankomst bij Wout Bru te Durbuy.

Breakfast Meeting Networking - 21.2.2020

In samenwerking met het zakenkantoor SENERGY (Clervaux, Lux) werd een ontbijtmeeting georganiseerd in Luxemburg voor Luxemburgse cliënten en prospecten.

Conferentie Empire Law Firm - 23 oktober 2017

De nieuwe fiscaliteit op bedrijfsvoertuigen

In samenwerking met Autodrome d’Abbeville werd deze conferentie voor onze cliënten en nieuwe contacten gecombineerd met een rijtraining op het circuit van Abbeville (Noord-Frankrijk). 

De conferentie had tot voorwerp het zomerakkoord dat de fiscaliteit voor bedrijfsvoertuigen wijzigt vanaf 1.1.2018 met inwerkingtreding op 1.1.2020.

Vooral de plug-in hybride voertuigen worden geviseerd tenzij deze die nog worden aangekocht  (of waarvoor het leasingcontract wordt getekend) voor het einde van dit jaar 2017.

Contacteer ons voor meer info.

Conferentie Empire Law Firm - 6 september 2017

De nieuwe taks op de effectenrekening en de vermogensverzekering

in samenwerking met Gatsby &White

Het zgn. 'Zomerakkoord' creëert een fiscale winter voor de belegger! Wie had er gedacht dat de gecumuleerde belastingdruk op beleggingsinkomsten kan oplopen tot 65%…
De beleggings- of vermogensverzekering in het kader van een Tak 23 kan een oplossing zijn om daaraan te ontsnappen. Contacteer ons voor meer info.

Outsourcing

De advocatenassociatie EMPIRE LAW FIRM biedt tevens een antwoord op de steeds grotere vraag vanuit de ondernemingswereld naar in-house counseling. De outsourcing van advocaten is een ingeburgerde praktijk waarmee EMPIRE LAW FIRM ervaring heeft. 

Please reload

bottom of page